Empresa

Colon 3D és una empresa ubicada a Salt (Girona), que va sorgir de la secció de modelisteria de FUSTERIA COLÓN, fundada els anys 50. Aquest fet va venir donat pel desenvolupament de l'empresa amb la intenció de separar comercialment la secció de modelisteria de la resta.

 La idea és oferir un servei més ampli i acurat en la conceptualització de nous productes, abarcar totes les fases d'un projecte de disseny, fins a oferir el prototip final.

 La constant evolució del mercat i creixement professional ens ha conduït a especialitzar-nos en dues disciplines per a la realització dels nous productes: la metodologia convencional (disseny en 3d) i l'enginyeria inversa.

 Per millorar el procés de disseny mitjançant l'enginyeria inversa, l’any 2007, es va adquirir un làser digitalitzador en 3D, el qual permet un millor desenvolupament del producte eliminant així la complexitat en les superfícies.

 Per completar tot el procés de disseny i donar un servei més ampli als nostres clients, a més del disseny conceptual, també estem especialitzats en la creació de maquetes, models, prototips i motlles.